Ik geef je je leven terug nadat

je het bijna bent kwijtgeraakt

 

Judith Bruin
Expert in Zingeving

 

Laat mij je leren hoe je zingeving geeft aan een verlies dat je hebt meegemaakt en waarin je niet langer wilt blijven hangen. Zodat je vanuit intuïtie en vertrouwen weer kunt glimlachen naar de toekomst.

Je hebt onverwachts of ongewild iets ingrijpends meegemaakt waar je mee opstaat en waar je mee naar bed gaat.
Je bent er de hele dag mee bezig en het voelt alsof je toekomstbeeld van je ontnomen is. Je probeert het een plek te geven en je wilt antwoord op je vragen zodat je zinvol verder kan met je leven, kan genieten en weer van jezelf kan houden. Je hoopt dat je er zelf doorheen kunt komen maar je voelt diep van binnen dat het te groot is om alleen te dragen. Het is groter dan je durft te erkennen en het lukt je niet om het in zijn geheel aan te kijken. Je bent bang dat je de controle kwijtraakt als je dat doet en instort. Dus ga je door terwijl je ondertussen zowel mentaal als fysiek steeds vermoeider raakt. Je lichaam raakt overbelast en het geeft wel signalen dat het anders moet, maar voor jou voelt het alsof ook je lichaam je in de steek laat. Je negeert je onderbuik gevoel en je voelt ongeloof over wat jou is overkomen. Zolang alles zijn gang gaat lukt het om boven water te blijven maar als er iets gebeurt raak je gestresst en reageer je ongewoon fel. Wat je wilt is een ladder om uit de put te klimmen en zodat je overzicht krijgt over jou leven.

Je voelt je eenzaam ook al ben je met bekenden.
Je bent afwezig en je krijgt je gedachten niet in het moment van het gesprek. 
Je zou niets liever willen dan het malen in je hoofd stop zetten maar het lukt je niet. Je voelt geen aansluiting meer met de mensen om je heen en je voelt je verdrietig en verward. Je weet niet meer waar je op kan vertrouwen, je twijfelt en durft geen keuzes te maken. Je wilt wel verder maar het zelfvertrouwen ontbreekt. Schuldgevoelens steken op de meest onverwachte momenten de kop op en houden je in een vicieuze cirkel.
Diep van binnen weet dat je dit niet voor niets hebt meegemaakt maar echt begrijpen doe je het niet. Het wezelijke deel van jou is de weg kwijt terwijl je wilt weten hoe je hier sterker uit komt.

 


Het voelt alsof je leven is gestopt na wat je hebt meegemaakt en je komt maar niet verder.
Je wilt geen slachtoffer zijn en je bent dringend toe aan positieve dingen maar je kan niet meer voelen wat voor jou het beste is. Het blijft maar malen in je hoofd en je vraagt je af: 'Wie ben ik, wat wil ik, waar wordt ik echt blij van en voel ik ooit de zon weer schijnen? Andermans problemen vallen in het niet, ze begrijpen jou niet echt en je mist wezelijk contact. Ze zeggen goedbedoeld de verkeerde dingen en alleen je echte vrienden zijn over. Je doet je best maar je haalt nergens echt voldoening uit en je weet ook niet meer in welke hoek je dit moet zoeken. Je weet dat je dankbaarheid moet voelen voor alles wat je wel hebt maar je voelt een leegte. Je wilt zo graag jezelf weer terug maar het voelt alsof er een filter tussen jou en de rest van de wereld zit. Soms trekt de mist even op en toch draag je het 24/7 bij je. 


Je voelt dit nu al langer en je hoopt dat het overgaat, maar dat gaat niet vanzelf. Onbedoeld beïnvloed het je kinderen en dat maakt de situatie al helemaal niet makkelijker. Je denkt dat je niets ergers kan gebeuren dan wat je al hebt meegemaakt, maar als je nu niet besluit om iets te gaan doen dan loop je grote kans op...
 
 

 omdat de tijd je door de vingers glipt
en jij nog steeds geen hulp hebt gezocht


Heb je genoeg van...
 
 
Wil je dit achter je laten en wil je dolgraag...
 

Dan ga ik je helpen!
Want ik wil niet dat het je niet lukt om zingeving te geven aan
wat je hebt meegemaakt. Dat je je zoektocht naar geluk alleen
moet maken en zo het risico loopt daarin te verzanden. 
Niet voor jou en niet voor je directe omgeving.

Stel me een
vraag of boek een gratis sessie.
Zodat we kunnen ontdekken hoe ik je het beste kan helpen.

 

Anderen gingen je voor en..

Voelen nu het vertrouwen om hun eigen weg te gaan,
Kunnen verder na het verwerken van diep verdriet,
Voelen wat bij hun past en maken nu hun eigen keuzes,
Houden weer van zichzelf en hebben plezier in het leven,
Voelen zich verbonden met zichzelf en hun omgeving,
Hebben zelfvertrouwen gekregen en voelen zich geen slachtoffer meer.