Ruimte

Ruimte is echt een zonnetje. Positief denken gaat automatisch en je ontdekt hoe mooi het leven is.
Het doorbreekt vastgeroeste patronen en gedachten en er is ruimte voor een dolle bui; alles kan en mag. Het bevrijdt je van opgelegde protocollen en brengt je Zelf naar buiten.
Je hart wordt geopend op dezelfde manier als na het krijgen van een baby. Ineens is er de verwondering en daardoor de opening naar de volgende dimensie. Ruimte verbindt de gewon(d)e wereld met de sprookjeswereld, de elfen, met wat je niet kan zien maar wel kan voelen. De verwondering wordt deel van je identiteit waardoor je je gerichte blik (nirrow minded) kan verruimen. Zo zie je ook beter wat er op je afkomt, wat je angst wegneemt. De remedie zorgt voor een duidelijke territorium afbakening wat ruimte voor jezelf oplevert en je je vrij voelt om je blik ergens anders op te richten.  

 
De sterk mannelijke energie die gericht is op resultaat komt vrij. Het wordt aangevuld als je een tekort hier aan hebt. Hecht je juist teveel waarde aan het resultaat dan ga je genieten van wat er al is. Je energie verplaatst zich makkelijk van je buik naar je hart waardoor er transformaties mogelijk zijn. 
Je wordt je gewaar van je verkrampingen en een gevoel als onrust kan worden getransformeerd omdat je dichter bij de natuur bent komen staan. 
Heel goed voor de depressieve mens die het niet meer ziet zitten. 
Bij depressie zijn je gedachten en patronen vastgeroest
en zie je alleen het donkere. Ruimte laat je het licht voelen.