‚Äč           
         Lichtremedies Judith                      


 
Deze Lichtremedies worden gemaakt met behulp van wilde bloemen en openen je hart. Je gebruikt ze tijdens het vinden van nieuw evenwicht in je leven. Ze helpen je om op Jezelf te vertrouwen, met het maken van keuzes die goed zijn voor jou, met het aangeven van je grenzen en om van Jezelf te houden. Ze ontkrachten en verwijderen oude verwachtingen, overtuigingen en patronen. Ze versterken je eigenliefde zodat de buitenwereld geen invloed meer op jou heeft en jij kan voelen wat goed is voor jou. Deze Lichtremedies verbinden zich automatisch met het licht in jou, zodat je donkere stukken worden belicht en geheeld. 
Be your own healer.De remedies zijn geschikt voor jou als je hulp wilt bij het ontdekken van je grenzen, je geluk wilt voelen, je relatie wilt verbeteren en blij wilt zijn met Jezelf. Als je wilt genieten en je eigen weg wilt lopen.
  
Met het maken van de remedies is een diep gewortelde wens uitgekomen. Eerst moesten de bijen op mijn tuin komen. Bijen dragen een enorm Aardende energie bij zich en zijn tegelijkertijd goed verbonden met de kosmos, met hun Imme. De remedies zijn een samenwerking tussen planten, bloemen, bijen en de mens. Ze
 hebben daardoor niet alleen een sterk aardende kracht maar ook een krachtige verbinding met licht. 
Het beste van allebei om je vooruit te helpen.


De remedies gebruik je intuïtief. Zowel bij de keuze welke je wilt gebruiken als de manier waarop je ze wilt gebruiken. De een vind het fijn om de remedie bij zich te dragen, de ander wil het liever innemen of inmasseren.
Dat voel je zelf het beste aan.Een flesje van 10 ml kost €25,00 exclusief verzendkosten. 
 
Bestel ze hier