Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, 
ik geef graag door wat ik heb geleerd.

 
 
Herken je dit? Je weet dat je wilt genieten en zin wilt geven aan je leven. Alleen heb je nog geen idee hoe je dat kan doen. Je hebt zelf al geprobeerd om dit te bereiken en dat is niet gelukt. En omdat je steeds hetzelfde blijft proberen krijg je ook steeds hetzelfde resutaat. Daarom ga ik je op een hele andere manier helpen.

Tijdens de 1 op 1 sessies gaan we van A naar B.

 
 
Je resultaat is:

Wanneer je dit traject afgerond hebt ben je in staat om te kiezen wat voor jou het beste is. Heb je zelfvertrouwen en vertrouw je weer op je lichaam. Hou je van jezelf en benut je je talenten, je hebt weer 1000 wensen in plaats van 1. Je maakt zo'n quantumsprong dat je meer van het leven geniet dan dat je ooit gedaan hebt.  Je weet nu waarom je het moest meemaken, wat het doel is en hoe het je verrijkt heeft. Je gaat vanuit je hart voor jezelf kiezen en je leert om handen en voeten te geven aan je verlangens. Kortom alles wat je nodig hebt om zingevig te geven aan wat je hebt meegemaakt en te genieten van het leven komt aan bod.
 

Je inverstering is:

Ik vraag een dagelijkse inzet van jou kant. Je krijgt huiswerk mee in de vorm van simpele individuele oefeningen, soms ook met partner en/of kinderen. Zij gaan automatisch mee in dit proces. Hoeveel tijd je er aan besteed is uiteraard aan jou. Wat je in jezelf inversteert krijg je minstens driedubbel terug. De kracht zit in het herhalen en het doen!
 
De investering voor dit bijzondere traject 
bestaande uit 5 sessies van 1.5 uur is €650,-.

Je mag het in 3 termijnen van €233,- voldoen.

Je bent het waard!


Je weet dat dit is wat je nodig hebt en wat je dolgraag wilt, dus wacht niet langer en vul het contactformulier in zodat we samen met jou traject kunnen beginnen of vraag gratis een verhelderende sessie aan om te kijken of ik wat voor je kan betekenen.


Veel gestelde vragen:

  In 1 sessie kan ik niet veel meer doen dan een pleister over een vieze wond plakken en hopen dat het vanzelf overgaat. Dat het niet onderhuids verder gaat en ontstoken raakt. Waar ik blij van wordt en jij uiteindelijk ook, is dat als niet alleen de wond zonder littekens geneest, maar dat je ook ondekt wat er allemaal nog meer in jou zit.
  Dat kan. Het heeft niet mijn voorkeur maar ik begrijp dat afstand en/of tijd een probleem kunnen zijn. Een vast onderdeel is het lopen van de Kabbalah wat dan wat creativiteit van jou kant nodig heeft. Als je wilt kun je gebruik maken van onze B&B.
  Een vast onderdeel van het traject is het lopen van de Kabballah. Ik kan hier niet in detail uitleggen hoe het werkt, wel wat het resultaat is. Je loopt de Kabbalah met een intentie en je gaat ondekken wat je nog nodig hebt om het te kunnen realiseren. Voor elke manifestatie zijn 12 onderdelen van belang waarvan er enkele nog niet optimaal zijn. Je krijgt inzicht welke dat zijn en lost het ter plaatse op zodat je niets meer in de weg staat. 
  ​Ik ben recht door zee en denk in oplossingen. Ik haal altijd het onderste uit de kan, zowel bij mijzelf als bij jou. Ik wijs je liefdevol en met respect op jouw aandeel in het geheel wat best schokkend kan zijn. Het zijn je blinde vlekken die aan het licht komen. Ik zorg voor helderheid en ruimte.
Wat je van mij kunt verwachten is dat de onderste steen boven komt.

  Vul het contactformulier in en vermeld daarbij dat het om een verhelderende gratis sessie gaat via Skype (voorkeur) of telefoon. Ik stuur je vooraf een intakeformulier zodat ik weet wat er aan de hand is en waar je tegen aan loopt. Tijdens deze sessie kun je zoveel vragen stellen als je wilt. 

Andere vragen?
Neem contact met me op of stel ze tijdens de gratis sessie.