Zeven jaar geleden kwam ik ineens voor keuzes
te staan waar ik niet om gevraagd had
maar waar ik wel mee moest dealen.

Ik had het gevoel dat het leven met me aan de haal ging. Mijn huwelijk had ik na 15 jaar opgezegd, ik had 7 jonge kinderen waaronder een baby van twee maanden en een puber die met drugs bezig was. Ik kwam tot het besef dat ik niet altijd kreeg wat ik verwachtte en dat er maar eentje op de hele wereld is waarop ik kan vertrouwen en dat ben ik zelf. Ik voelde dat ik een innerlijke kracht had die maakt dat ik de dingen aankan die op mijn pad komen. Als alles in brand lijkt te staan is er nog steeds die kern in mij waar ik op vertrouwen kan en dat maakt me 'Oer-sterk'.

'Wijze Vrouw'

Het heeft ervoor gezorgd dat ik onder alle omstandigheden mezelf kan blijven, mijn levenswijsheid ertoe doet en ik langzaam doorschuif naar 'wijze' vrouw. Dat ik samen met mijn vriend nog een zoon heb mogen krijgen en zij mij elke dag weer uitdagen om verder te groeien. Dat ik voor mijn gezin een rots in de branding ben die alles  draaiende houdt. Dat ik niet altijd de makkelijkste weg kies maar wel de mijne. Dat ik me geen zorgen maak om de dingen waar ik geen invloed op heb, ik in het hier en nu leef en er altijd op de eerste plaats voor mezelf ben. 

Eigen weg

Des te onstuimiger het leven wordt, des te meer word ik mijzelf. Ik heb een rotsvast vertrouwen dat het leven een doel heeft, dat iedereen zijn eigen weg loopt en daar de kracht voor heeft. Voor mij is het heel belangrijk dat ik altijd de kracht uit mezelf haal, niet afhankelijk ben van anderen en ook niet verantwoordelijke ben voor het geluk van anderen. En dat als ik het niet alleen kan ik hulp vraag en toelaat. Ook ik heb mijn blinde vlekken en heb dan iemand anders nodig om dit te spiegelen.

Mijn visie om mijzelf te zijn is heel simpel

Ik vertrouw mijn gevoel en mijn lichaam, het spreekt altijd de waarheid.
Ik volg mijn eigen weg ook als dat een moeilijke route is.
En ik geleerd om hulp in te schakelen als ik het niet alleen kan.

Typisch Judith

Als je mij zou kennen zou je weten dat ik fan ben van Plien en Bianca, het liefst een boek lees wat een waargebeurd verhaal vertelt, zoveel mogelijk buiten in de tuin ben en jaarrond in zee zwem. Ik op mijn 43ste als verrassing nog een baby kreeg. Ik een tegeltje heb gekregen met daarop; 'Red de wereld, het is de enige planeet met chocolade'. 

Wat je over mij moet weten

Ik kan er slecht tegen als mensen bij mij komen voor hulp en dan niet alles uit de kast willen halen. Daarom zeg ik zonder oordeel waar het op staat. Want waar jij nu bent, daar ben ik ook geweest. Maar alleen door zelf te veranderen is mijn leven compleet verandert. Dat zal je echt zelf moeten doen. En de grootste veranderingen in mij vonden plaats nadat ik geconfronteerd werd met hoe ik de dingen oploste. En nee dat kon ik niet alleen. Met hulp, met vallen en opstaan, ben ik waar ik nu ben. Een klant zei:
"Bedankt voor de eerlijkheid. Een andere therapeut had ik aangeklaagd".


 
Wil je net als mij zingeven aan wat je hebt meegemaakt en
vreugdevol je eigen weg leren gaan?

Maak dan kennis met mij en boek een gratis sessie, maak een afspraak
of vraag meer informatie via info@praktijkdegeheimetuin.nl

Ik kijk uit naar je reactie!