Ervaringen
 

Ervaring van een sessie;

Jonge vrouw, 20 jaar 
Voor de sessie was ik best zenuwachtig. Ik wist niet precies wat me te wachten stond. Mijn vriend had me best bang gemaakt door zijn verhaal over zijn sessies. Toen ik eenmaal alleen was met Judith viel deze spanning gelijk weg en was ik wel benieuwd wat er nou zo speciaal aan een sessie was. Toen ik eenmaal had besproken wat mij dwars zat kreeg ik al heel veel uitleg en tips om te handelen met deze dingen. Na dat gesprek koos ik er voor om te gaan liggen ik sloot mijn ogen en Judith vroeg verschillende dingen aan mij. Door het gesprek wat er aan vooraf was gegaan was ik best wel overstuur.

Naarmate de sessie op de grond veder ging werd ik rustiger. Ik kwam vrijwel helemaal tot mezelf en Judith liet me voelen dat ik altijd bij mezelf moet blijven. En niet ervoor weg duiken of juist erboven op gaan zitten maar neutraal en in het midden blijven. Voor mij was dit een hele les omdat ik vaak een oplossing zocht voor problemen en dan ging doorvragen of juist weg wilde rennen. Ik weet nu beter hoe ik kan handelen en ben veel rustiger in mijn hoofd. Wel val ik af en toe terug naar het pijnlijke gevoel. Dan neem ik de eerste gelegenheid om weer terug te gaan naar mijn zon.

Ik had absoluut nooit verwacht dat ik hier aan zo deelnemen en dat het werkelijk zou helpen, maar het heeft zeker geholpen. Ik ben niet meer op zoek naar het geluk in een ander maar in mezelf en daar word ik oprecht vrolijker van!

Vrouw, 55 jaar
Ik heb persoonlijke sessies gedaan bij Judith en vond het heel boeiend en leerzaam. Ik heb vele inzichten gekregen en vond het boeiend om te zien en te ervaren hoe eenvoudig je negatieve ervaringen
kunt transformeren in iets positiefs en hoe snel dit kan gaan.
Het mooie is dat je het allemaal zelf doet en dat de remedies een geweldige ondersteuning geven.

Vrouw, 24 jaar
Een kennis van mij gaf mij een tip eens op de site van Judith te kijken. Ik was al een tijdje flink uit balans en had heel veel vragen, over mijzelf maar ook over dat gevoel, dat gevoel dat je weet dat er meer is tussen hemel en aarde.
Haar site sprak mij aan en de de vraag die zij stelde; kijk eens verder in je eigen tuin. Geen psychologische moeilijke termen maar puur natuur. Ik wist dat het eens tijd werd om in mijn eigen tuin te gaan kijken. Ik zat met heel veel vragen. Ik had angsten gecreëerd en was behoorlijk ongelukkig over bepaalde dingen, hoe moest ik verder.

Bij Judith voelde ik direct op mijn gemak en kon ik mijn pijn die ik mee droeg bij haar kwijt. Op een zeer makkelijke manier door eerst te aarden met beide voeten op de grond. Judith laat je je verhaal vertellen wat je kwijt wil en daardoor lost het probleem wat je daarmee hebt op, door directe vragen te stellen zodat je de dingen anders gaat inzien. Ik had al jaren niet meer het gevoel van licht en rust te ervaren en wist zelfs niet eens het bestaan hiervan.
Ik vond na een aantal sessies het licht in mijzelf weer terug!

Het is moeilijk te beschrijven maar alles om me heen begon te veranderen. Ik benaderde het anders en zag weer kleur! De grauwe vaas en donkere gevoelens verdwenen als sneeuw voor de zon. Judith werkt o.a. met remedies.
Voor je aan een sessie begint vraagt ze of je nog een flesje wil pakken of niet. Het is je vrije keus.
De flesjes helpen je om bepaalde problemen of punten waar je tegen aan loopt te doorbreken zodat je makkelijker stroomt. Ik heb het altijd gedaan en als ik achteraf ging lezen welk flesje ik had gekozen, zat er een bepaalde waarheid in van het probleem waar ik op dat moment zo mee zat. De flesjes hielpen mij dus mijn innerlijke binnenste beter te bereiken.

Echt een geweldige ervaring. Ik ben nu 8 weken en een aantal sessies verder en voel me zoveel beter.
Opgelucht en opgeruimd zo wil ik het noemen. Dit voelt zo goed!
Judith ik ben blij dat jij op mijn pad kwam. Het heeft even geduurd maar dat heeft zo moeten zijn. Het is zoals het is!

Vrouw, 25 jaar
​Heej Judith,
Gisteravond had ik hoofdpijn maar denk door alles wat er los is gekomen en de spanningen die ik voelde voor ik bij jou was. Nu voel ik me heel goed blij en vooral rust in me lichaam.  
Ik ben echt onwijs blij en dankbaar dat ik gister terecht kon en dat je me zo goed heb geholpen.